Vilkår og Betingelser

  1. Du skal angive dit eget navn, hvilket offentliggøres sammen med bedømmelsen. Det foretrækkes at du angiver dit fulde navn. Den minimale angivelse er forbogstav i fornavn med efternavn. Eller alternativt fornavn med forbogstav i efternavn.
  2. Du skal angive din egen e-mail addresse og den skal være gyldig. Din e-mail adresse offentliggøres ikke. Din e-mail adresse vil blive brugt til at kommunikere med dig vedr. dine bedømmelser og når ellers Pappas Pizza har brug for at komme i kontakt med dig.
  3. Navne på ansatte må ikke nævnes.
  4. Du må kun tilføje 1 bedømmelse pr. bestilling.
  5. Det er ikke tilladt at indgive bedømmelser der indeholder injurier, racistiske ytringer eller materiale som direkte eller indirekte kan skade og/eller påvirke Pappas Pizza i negativ retning. Det er ikke tilladt at benytte pappas-svendborg.dk til at genere eller chikanere andre. Overtrædelse af ovennævnte kan medføre politianmeldelse.
  6. Pappas Pizza påtager sig intet ansvar for brugernes ytringer og adfærd. Det påhviler de enkelte brugere at overholde gældende dansk lovgivning - herunder indbefattet injurie- og ophavsretslovgivning, samt straffelovens paragraf 266b om racisme. Overtrædelser vil om nødvendigt blive politianmeldt, samt medføre øjeblikkelig sletning af bedømmelserne. Pappas Pizza forbeholder sig rettet til uden varsel at kunne fjerne bedømmelser eller andre data.
  7. Pappas Pizza eller personerne bag, kan på ingen måde gøres erstatningsansvarlig for de informationer som findes på websitet, uanset om disse informationer mod forventning skulle være ukorrekte. Pappas Pizza kan derfor ikke pålægges ansvar for skader eller tab, der direkte eller indirekte er pådraget på grundlag af de informationer som findes. Pappas Pizza påtager sig intet ansvar for indholdet på andre websider der linkes til.

Ris & Ros

Er der noget, du er utilfreds med, har du gode idéer, forslag til forbedringer eller er du tilfreds med den service, vi giver dig?

Vi hører gerne fra dig - for dine synspunkter (uanset om det er ris eller ros) er værdifulde for os!

 (offentliggøres sammen med bedømmelsen)


 (offentliggøres ikke)

Din bedømmelse: (1 til 5)
1 2 3 4 5

CAPTCHA Image   Reload Image
Indtast koderne: *:
Blev brugt til stort fælles bord og var væk før vi selv fik et stykke, det taler vist for sig selv, og med fuldkorn så har det også givet børnene noget længere varende energi :-)
Skrevet af: Sian Wilstrup   |   
torsdag, 22 maj 2014 kl. 20:13
Hej. Jeg vil gerne lige bruge muligheden til at rose jeres hjemmeside, som er meget bedre og meget mere overskuelig end Just Eat. -supergodt design. Leveringen er god. Trods en forsinkelse på 15 min. dukker manden op med et smil. En flink fyr..-og alt er tilgivet. Maden er vellavet og nøjagtig som man forventer.. Godt at i findes i Svendborg. Mvh. Lars
Skrevet af: Lars   |   
torsdag, 4 september 2014 kl. 19:40
Som altid - lækkert
Skrevet af: Michael   |   
mandag, 15 september 2014 kl. 08:44
Jeg har bestilt her snart 5 eller 6 gange og leveringen er altid super hurtig. Maden er altid varm og af friske råvare. Fantastisk hjemmeside, nem at overskue og bestille fra. Jeg bestiller min mad her fra fremover :-)
Skrevet af: Kasper Kaltoft Marthinsen   |   
mandag, 6 oktober 2014 kl. 21:28
Vi måtte vente over en time på at få maden leveret. Ellers udemærket
Skrevet af: Rasmus Falch   |   
søndag, 19 oktober 2014 kl. 20:46
Vi har som regel altid fået god mad herfra, dog med et par enkelte smuttere, hvor maden har været kold, dejen har været næsten rå og 2 gange hvor den var over 30 minutter forsinket. Men den sidste gang vi bestilte d. 24/11-2014 var maden helt og holdent uacceptabel. Vi havde bestilt en pizza og en halv grillkylling, det hele var overdrevet tørt og ganske uspiseligt :(
Skrevet af: Peter   |   
torsdag, 27 november 2014 kl. 18:10
denne gang var vores rulle kebab ikke varme men ellers kun godt at sige om papas
Skrevet af: Jeanett Hertz   |   
lørdag, 13 december 2014 kl. 21:07
Lynhurtig udbringning (hurtigere end lovet) og detaljerne om hvad der skulle og ikke skulle på pizzaerne var husket. Er glad for den rabat man får, når der bestilles gennem hjemmesiden. Bedste fastfood pizzaer i byen.
Skrevet af: Karina Høegh Eisenreich   |   
lørdag, 13 december 2014 kl. 22:03
Intet at klage over
Skrevet af: Michelle hanson   |   
søndag, 14 december 2014 kl. 20:28
Jeg er egentlig glad for jer. Men jeg mangler virkelig en burger der er værd at sætte tænderne i. Er det evt. noget i gider at bruge lidt tid på ? Mvh. Lars Ps; Et bæger er Ikke et bære, men et bæger ;-)
Skrevet af: Lars   |   
søndag, 25 januar 2015 kl. 17:32
Super mad og service :-)
Skrevet af: Benedikte aakirke   |   
lørdag, 14 februar 2015 kl. 22:23
Super god mad og rigtig god service 😊
Skrevet af: Janne Krøier   |   
lørdag, 28 februar 2015 kl. 21:06
Virkelig god mad :)
Skrevet af: Aputsiaq larsen   |   
lørdag, 21 marts 2015 kl. 20:49
Super mad og hurtig levering
Skrevet af: Anette Tolderlund    |   
fredag, 17 april 2015 kl. 17:13
Jeg synes tit at i glemmer ekstra tilbehør på pizza. Men ellers tilfreds.
Skrevet af: Maria Hvolgaard   |   
søndag, 14 juni 2015 kl. 23:20
bort set fra pizzaen var lidt brandt var det godt
Skrevet af: Jeanett Hertz   |   
torsdag, 18 juni 2015 kl. 21:26
God pizza men alt for "flydende" fyld, for meget vand på pizzaen
Skrevet af: Rasmus Falch   |   
torsdag, 25 juni 2015 kl. 04:38
Super Pizza - som sædvanlig
Skrevet af: Peter Olesen   |   
fredag, 24 juli 2015 kl. 23:26
Jeg kunne jo godt brokke mig over at maden kom en halv time for sent. (for første gang i to år ). Jeg kunne også godt brokke mig over at der ikke var hvidløg på, som jeg havde bestilt. Men det vil jeg ikke. Maden var god alligevel.. Jeg bestiller snart igen.
Skrevet af: Lars   |   
mandag, 28 september 2015 kl. 20:57
Godt og aftale overholdt;-)
Skrevet af: Kaj Olsen   |   
onsdag, 30 september 2015 kl. 23:27

Forrige   Næste